korsuretket.fi
Menu
In English

Tapahtumat


3.2.2018 klo 18.30 Winter Night with EGiM

Osta lippusi talven elämyksellisimpään tapahtumaan!

Lähde lomalle Jämin talvisiin maastoihin!

Tutustu isonkin porukan Pikku-Itävalta -mökkiin!


Yhteystiedot

Korsuretket Oy/ Sanni Luomahaara 040-5786580
myynti@korsuretket.fi
www.korsuretket.fi

Y-tunnus:
2544213-9

Korsukylän käyntiosoite: 

Kivimäenkuja 152
38800 Jämijärvi

Katso Korsukylän sijainti ja ajo-ohjeet

Postiosoite: 

Korsuretket Oy
Jyllintie 276
39530 Kilvakkala

Parhaat hetket - Korsuretket!


Miten meistä tuli me?

Vuonna 1999 keväällä Åfeltin Miika, paikallisen Hevoskievarin silloinen isäntä, oli isälläni korjauttamassa autoaan. Kahvipöytäkeskustelussa se taisi tulla esille - kun sinä viet niitä asiakkaita niillä hevosillasi, niin tipauta pari meille laskemaan jokea kanooteilla. Meillä siis oli omassa harrastuskäytössä yksi kanootti. 

Jotain siitä huonosta vitsistä Miika taisi ottaa tosissaan, sillä muutamien päivien päästä tuli puhelinsoitto: "Koittakaapa hommata niitä kanootteja, on parin viikon päästä tulossa 20 melojaa!". Ensimmäinen reissu mentiin lainakanooteilla ja sillä yhdellä omalla. Pian tämän jälkeen ostettiin muotti ja kanootteja alettiin valmistaa itse. Tällä hetkellä melomaan pääsee kerrallaan 60 henkilön ryhmä, tarvittaessa isompikin. Kanootteja valmistetaan tilauksesta myös asiakkaille ja meiltä voi ostaa kanootteja käytettynäkin. 

Ensimmäisenä kesänä kävi 200 melojaa ja pian määrä kymmenkertaistui. Siitä lähtien toiminta on tasaisesti kehittynyt laajentuen ruokapalveluihin, saunoihin ja monipuolisempaan ohjelmapalvelutarjontaan. Myös majoitus- ja kokouspalvelut ovat tulleet valikoimiin. Yksi tärkeimmistä toimista tällä hetkellä on yksityisasiakkaiden erilaiset juhlat häistä syntymäpäiviin. Tärkeää on myös yhteistyö muiden yrittäjien kanssa. Alueen monipuolinen ohjelmapalveluiden tuottaminen mahdollistaa jokaiselle sopivan tuotteen löytämisen. 

Sukupolven vaihdosta Korsulla tehtiin vuonna 2010, mutta periaatteisiin on kuulunut myös vanhojen käyttäminen loppuun =) Hetkeksi vakavoituen; ilman Retua ja Ritua, jotka 11 vuotta ehtivät Korsun mäkeä rakentaa, ei hommasta tulisi mitään. Kiitos siitä! 

Valmista ei kai tule koskaan, vaan Korsuretkille on kehitteillä koko ajan jotain uutta. Tervetuloa tutustumaan! 

Korsuretket osoittaa toimivansa vastuullisesti - siitä todisteena Laatutonni- ja Green Start - sertifikaatit. 

GreenStart rgb 2LaatutonnilogoOlet täällä: EtusivuYritys