korsuretket.fi
Menu
In English

Tapahtumat


14.12.2017 klo 18.00 Iloisimmat Joululaulut 

Tapahtuman järjestää KulttuuriJämi ry. Paikalla puurotarjoilu!

3.2.2018 Winter Night with EGiM

Tapahtumasta tulossa lisätietoa lähempänä... 

Pikkujoulut nyt myynnissä! 

Tutustu valmiiseen pakettiimme tai räätälöidään juuri teidän näköinen ilta! 

Tervantuoksuiset Pikkujoulut 2017!


Yhteystiedot

Korsuretket Oy/ Sanni Luomahaara 040-5786580
myynti@korsuretket.fi
www.korsuretket.fi

Y-tunnus:
2544213-9

Korsukylän käyntiosoite: 

Kivimäenkuja 152
38800 Jämijärvi

Katso Korsukylän sijainti ja ajo-ohjeet

Postiosoite: 

Korsuretket Oy
Jyllintie 276
39530 Kilvakkala

 Arvot 


Kaikki menee ihan mettään... 

Ruoka, palvelut, aktiviteetit, saunat, kaikki tilaisuudet ja tapahtumat - kaikki menee ihan mettään. Mutta paljon meillä myös tulee metsästä; ruoan raaka-aineet saadaan pääpiirteissään luonnon antimista; riista, lähiruoka ja luomu ovat inspiraatioitamme. Tuotteidemme ideat kumpuavat metsistä ja niitä sovelletaan paikallisen luonnon toimintaan mahdollisimman saumattomasti sopivaksi. Palvelujen tuottajatkin on kyllä tulleet ihan suoraan mettästä ;)

Iloa Elämään

Asiakkaamme koostuvat ryhmistä, joista monet kokoontuvat esimerkiksi kerran vuodessa viettämään virkistyspäivää. Kyseessä saattaa olla myös elämän ainutlaatuinen häätilaisuus. Jollain on meneillään syntymäpäivät. Meille ei siis varsinaisesti kokoonnuta yhdessä murjottamaan ja pohtimaan elämän synkkyyttä. Jotta tavoite saavutettaisiin, emme sysää koko vastuuta asiakkaalle, vaan pyrimme omalla esimerkillämme ja toiminnallamme tuottamaan ilmoille ”hyvää pöhinää” ja hymyn huulille! Asiakkaiden hyvinvoinnin lisäksi meille on tärkeää, että Korsuretkillä työskentelevät kokevat työn tuovan iloa elämään. 

Vastuullinen virma

Jotta voimme tuottaa hyvän mielen palveluita pitkälle tulevaisuuteen, pitää muistaa muutakin kuin mennä ihan mettään ja hymyillä. Noutatamme Metsähallituksen ohjeistusta kestävästä luontomatkailusta. Toiminnallemme tärkeää on työskennellä vastuullisesti kaikkien verkostojemme eduksi. Yhdessä olemme enemmän!Olet täällä: EtusivuYritysArvot