Mökkiloma, päiväkokous huvilassa tai illanviettoa hyvässä seurassa? Toimitamme ruoat astioineen myös lähialueelle tai edukkaammin ruoat voi noutaa myös suoraan keittiöltämme. Osittain menut ovat Korsukylästä tuttuja, toisissa taas on haettu erilaista kulmaa tilaisuuden luonteeseen liittyen.
• Menuissa ruokien mukana toimitetaan leivät, levitteet, kotikalja, kahvi/tee sekä kaikki ruokailuun liittyvät astiastot. Noudamme astiat likaisena erikseen sovittuna ajankohtana.
• Otamme huomioon ilmoitetut ruokavaliot, kaikki ruoat ovat aina laktoosittomia.
• Minimilaskutusmäärä on 10 henkilöä. Henkilömäärä tulee ilmoittaa vähintään viikkoa ennen tilaustanne. Toimitattehan samalla laskutustiedot.
Rennon illanvieton takuumenu! Koosta lähiruokahampurilaiset omaan makuun sopivilla täytteillä. Ryhmä voi valita kaikille ruokailijoille joko nyhtöpossun tai hirvipihvit.
Koiviston rouheiset sämpylät
Karamellisoitu nyhtöpossu TAI Hämeenkankaan hirvipihvit
Salaatti, luomukurkku ja -tomaatti
Coleslaw
Marinoitu punasipuli
Aurajuusto
Bbq-kastike
Nokkosmajoneesi, puolukkamajoneesi
Uuniperunat, villiyrttitäyte
Metsämarjatriffle
36 €/hlö
Menukokonaisuus on pysynyt jo useamman kauden muuttumattomana (joku on kai joskus todennut, ettei pyörää kannata keksiä uudelleen). Pöydän tarjottavat on ilo esitellä ruokailijoillekin – ruokalajien raaka-aineissa maistuu paikallisuus. Yön yli haudutettu possu on vieraidemme ehdoton suosikki, samoin suklaakakku!
Leipäjuustoa, paahdettua punajuurta, vadelmakastiketta
Vihersalaattia luomukasviksista
Tervasalaatinkastiketta
Kanelimarinoituja suppilovahveroita
Pikkelöidyt omenaviipaleet
Yön yli kypsytettyä savupossua
Kotisinappia
Uuniperunaa naapurin pellon perunoista
Villiyrttitäytettä
Metsähunajan kanssa paahdetut timjamiporkkanat
Täyteläinen suklaakakku, suolakinuskia ja tyrnirouhetta
40 €/hlö
Perinteisiä raaka-aineita raikkaalla twistillä! Maukas menukokonaisuus sopii monenlaiseen tilaisuuteen.
Vihersalaattia sesongin lisukkeilla, mustikkavinaigrette
Fenkoli-omenasalaatti
Minttukurkut
Pärkön limppua, kananmunaa ja nokkosmoussea
Yrttinen porkkanapyre
Peruna-parmesangratiini
Savustettua lohta ja tillikastiketta
Pannacottaa sesongin marjoilla
42 €/hlö
Kun on aika kattaa parhaat paikalliset maut saman pöydän äärelle ja ottaa hetki kiireettömälle makuretkelle! Menuihin koostettuna vieraidemme ja keittiön suosikit.
Graavattua siikaa ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä
Vihersalaattia kauden lisukkeilla, tervakastike
Lähimetsän sienisalaatti
Marinoituja luomutomaatteja ja mozzarellaa
Hirven routapaistia ja karpalokastiketta
Lyttyperunat yrttivoilla
Kauden kasviksia timjamilla ryyditettynä
Yön yli haudutettua savupossua ja kotisinappia
Savustettua lohta ja tillikermaviilikastike
Omenapaistos ja vaniljakastike
59 €/hlö
Lounas sesongin raaka-aineista on aina yllätys – aika pitkään myös meille itsellemme. Saatamme saada edellisenä päivänä omenia, mustikoita, kanttarelleja tai vaikkapa paikallista haukea – tämän vuoksi kokonaisuuden lopullinen sisältö päätetään aina vasta vähän ennen kuin hella laitetaan päälle. Kokonaisuus sisältää kuitenkin aina pari salaattia, pääruoan ja jälkiruoan.
27 €/hlö
Hirvi-/ tai lohikeittoa (keitetty oman keittiön liha- tai kalaliemeen)
Luomukurkkua
Juustosiivuja
Leivät, vaahdotettua voita
Ruokajuomana vesi ja kotikalja
Puolukka-suolakinuskirahkaa
Kahvi/ tee
24 €/hlö
Korsun omaa granolaa (luomukaurahiutaleita, kuivattuja marjoja, siemeniä, kanelia, hunajaa)
Maustamatonta jogurttia
Marinoidut marjat
Lähileipomon sämpylöitä
Luomun kasvikset
Juustosiivut
Rahtipalvin leikkeleet
Rajalahden kananmunat
Kahvi/ tee
Tuoremehua
15 €/hlö
– Aamukahvi + sämpylät
– Sesonkilounas
– Iltapäiväkahvit ja makea kahvileipä
38 €/hlö