Mökkiloma, päiväkokous huvilassa tai illanviettoa hyvässä seurassa? Toimitamme ruoat astioineen myös lähialueelle tai edukkaammin ruoat voi noutaa myös suoraan keittiöltämme. Osittain menut ovat Korsukylästä tuttuja, toisissa taas on haettu erilaista kulmaa tilaisuuden luonteeseen liittyen.

• Menuissa ruokien mukana toimitetaan leivät, levitteet, kotikalja, kahvi/tee sekä kaikki ruokailuun liittyvät astiastot. Noudamme astiat likaisena erikseen sovittuna ajankohtana.

• Otamme huomioon ilmoitetut ruokavaliot, kaikki ruoat ovat aina laktoosittomia.

• Minimilaskutusmäärä on 10 henkilöä. Henkilömäärä tulee ilmoittaa vähintään viikkoa ennen tilaustanne. Toimitattehan samalla laskutustiedot.

MÖKKEILIJÄN HAMPURILAISBUFFET

Rennon illanvieton takuumenu! Koosta lähiruokahampurilaiset omaan makuun sopivilla täytteillä. Ryhmä voi valita kaikille ruokailijoille joko nyhtöpossun tai hirvipihvit.

Koiviston rouheiset sämpylät
Karamellisoitu nyhtöpossu TAI Hämeenkankaan hirvipihvit
Salaatti, luomukurkku ja -tomaatti
Coleslaw
Marinoitu punasipuli
Aurajuusto
Bbq-kastike
Nokkosmajoneesi, puolukkamajoneesi
Uuniperunat, villiyrttitäyte

Metsämarjatriffle

36 €/hlö

KORSUN PERINNEPÖYTÄ

Menukokonaisuus on pysynyt jo useamman kauden muuttumattomana (joku on kai joskus todennut, ettei pyörää kannata keksiä uudelleen). Pöydän tarjottavat on ilo esitellä ruokailijoillekin – ruokalajien raaka-aineissa maistuu paikallisuus. Yön yli haudutettu possu on vieraidemme ehdoton suosikki, samoin suklaakakku!

Leipäjuustoa, paahdettua punajuurta, vadelmakastiketta
Vihersalaattia luomukasviksista
Tervasalaatinkastiketta
Kanelimarinoituja suppilovahveroita
Pikkelöidyt omenaviipaleet

Yön yli kypsytettyä savupossua
Kotisinappia
Uuniperunaa naapurin pellon perunoista
Villiyrttitäytettä
Metsähunajan kanssa paahdetut timjamiporkkanat

Täyteläinen suklaakakku, suolakinuskia ja tyrnirouhetta

40 €/hlö

LOHTA JA LEPPÄSAVUA

Perinteisiä raaka-aineita raikkaalla twistillä! Maukas menukokonaisuus sopii monenlaiseen tilaisuuteen.

Vihersalaattia sesongin lisukkeilla, mustikkavinaigrette
Fenkoli-omenasalaatti
Minttukurkut
Pärkön limppua, kananmunaa ja nokkosmoussea

Yrttinen porkkanapyre
Peruna-parmesangratiini
Savustettua lohta ja tillikastiketta

Pannacottaa sesongin marjoilla

42 €/hlö

PAREMMAT PIDOT

Kun on aika kattaa parhaat paikalliset maut saman pöydän äärelle ja ottaa hetki kiireettömälle makuretkelle! Menuihin koostettuna vieraidemme ja keittiön suosikit.

Graavattua siikaa ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä
Vihersalaattia kauden lisukkeilla, tervakastike
Lähimetsän sienisalaatti
Marinoituja luomutomaatteja ja mozzarellaa
Hirven routapaistia ja karpalokastiketta

Lyttyperunat yrttivoilla
Kauden kasviksia timjamilla ryyditettynä
Yön yli haudutettua savupossua ja kotisinappia
Savustettua lohta ja tillikermaviilikastike

Omenapaistos ja vaniljakastike

59 €/hlö

SESONKILOUNAS

Lounas sesongin raaka-aineista on aina yllätys – aika pitkään myös meille itsellemme. Saatamme saada edellisenä päivänä omenia, mustikoita, kanttarelleja tai vaikkapa paikallista haukea – tämän vuoksi kokonaisuuden lopullinen sisältö päätetään aina vasta vähän ennen kuin hella laitetaan päälle. Kokonaisuus sisältää kuitenkin aina pari salaattia, pääruoan ja jälkiruoan.

27 €/hlö

KORSUN KOKIN SALAISET KEITTORESEPTIT

Hirvi-/ tai lohikeittoa (keitetty oman keittiön liha- tai kalaliemeen)
Luomukurkkua
Juustosiivuja
Leivät, vaahdotettua voita
Ruokajuomana vesi ja kotikalja
Puolukka-suolakinuskirahkaa
Kahvi/ tee
24 €/hlö

AIKAISEN LINNUN AAMUPALA

Korsun omaa granolaa (luomukaurahiutaleita, kuivattuja marjoja, siemeniä, kanelia, hunajaa)
Maustamatonta jogurttia
Marinoidut marjat
Lähileipomon sämpylöitä
Luomun kasvikset
Juustosiivut
Rahtipalvin leikkeleet
Rajalahden kananmunat
Kahvi/ tee
Tuoremehua

15 €/hlö

KOKOUSPAKETTI

– Aamukahvi + sämpylät
– Sesonkilounas
– Iltapäiväkahvit ja makea kahvileipä

38 €/hlö