Korsukylässä ruokailu ei ole vain vatsan täyttävä suoritus, vaan kokonaisvaltainen elämys, jossa miljöö ja menu täydentävät toisiaan.
Korsun kokit etsivät makuja lähialueen puhtaasta raaka-ainetarjonnasta hyödyntäen mm. riistaa, metsämarjoja ja -sieniä sekä villiyrttejä. Menusuunnittelussa kiinnitetään huomiota nk. satokalenteriin eli pyritään käyttämään raaka-aineita, joita juuri kyseiseen vuodenaikaan on tarjolla. Keittiön isona periaatteena on, että raaka-aineet matkustavat mahdollisimman vähän. Teemme yhteistyötä alueen lähituottajien kanssa kuten Ikaalisten Luomu, Luonnon Magiaa, Rajalahden Luomutila, Jämin Rahtipalvi, Kuuselan Tila ja Paulan Konditoria.
Ruokailut voidaan järjestää myös omissa tiloissanne tai vaikkapa maastossa. Lisäksi ”varsinaiset sopankeittäjät” tekevät ruokailut kahdella tykillä jopa yli 1000 henkilölle.
Mikäli valmiista kokonaisuuksistamme ei löydy teille sopivaa vaihtoehtoa, suunnittelemme metsäiset menut myös erityistoiveidenne mukaan.