Intohimona lähiruoka

Korsukylässä ruokailu ei ole vain vatsan täyttävä suoritus, vaan kokonaisvaltainen elämys, jossa miljöö ja menu täydentävät toisiaan.

Korsun kokit etsivät makuja lähialueen puhtaasta raaka-ainetarjonnasta hyödyntäen mm. riistaa, metsämarjoja ja -sieniä sekä paikallisten tilojen antimia. Menuja lähdetäänkin suunnittelemaan sen mukaan, millaisia raaka-aineita lähistöltä saadaan. Keittiön periaatteena on, että raaka-aineet matkustavat mahdollisimman vähän.

Ruokailut voidaan järjestää myös omissa tiloissanne tai vaikkapa maastossa. Lisäksi ”varsinaiset sopankeittäjät” tekevät ruokailut kahdella tykillä jopa yli 1000 henkilölle.

Mikäli valmiista kokonaisuuksistamme ei löydy teille sopivaa vaihtoehtoa, suunnittelemme metsäiset menut myös erityistoiveidenne mukaan.