Lähitilojen lumoa ja metsien monipuolisia makuja. Korsun kokkien kipinä syttyy puhtaista, paikallisista raaka-aineista, liekkiin leimahdetaan erilaisten makuparien yhdistelystä. Tavoitteena on saada pöytään makuelämyksiä, joita ei tule muualla vastaan!
Menut valmistetaan min. 10 henkilön ryhmille, otamme huomioon ennakkoon ilmoittamanne erityisruokavaliot. Hintaan sisältyy ruokajuomaksi Hämeenkankaan lähdevesi ja Korsun kotikalja. Leipävalikoimasta löytyy Ikaalislaisen Koiviston kotileipomon leivät. Kahvi/tee tarjoillaan jälkiruoan kaverina.
Hinta sisältää ruokailutilan vuokran luonnonmukaisen koristelun kera yksityiskäyttöön ryhmällenne illanvieton ajaksi, kun ryhmäkokonne on vähintään 20 henkilöä tai tilauksenne sisältää saunan tai aktiviteetteja. 10 – 19 henkilön ryhmiltä veloitamme tilavuokraa 80 €.
Paikan päällä loimutettavan tai itse savustetun lohen voitte tilata minkä tahansa menun toiseksi pääruoaksi 8 €/hlö.
Menukokonaisuus on pysynyt jo useamman kauden muuttumattomana (joku on kai joskus todennut, ettei pyörää kannata keksiä uudelleen). Pöydän tarjottavat on ilo esitellä ruokailijoillekin – ruokalajien raaka-aineissa maistuu paikallisuus. Yön yli haudutettu possu on vieraidemme ehdoton suosikki, samoin suklaakakku!
Leipäjuustoa, paahdettua punajuurta, vadelmakastiketta
Vihersalaattia luomukasviksista
Tervasalaatinkastiketta
Kanelimarinoituja suppilovahveroita
Pikkelöidyt omenaviipaleet
Yön yli kypsytettyä savupossua
Kotisinappia
Uuniperunaa naapurin pellon perunoista
Villiyrttitäytettä
Metsähunajan kanssa paahdetut timjamiporkkanat
Täyteläinen suklaakakku, suolakinuskia ja metsämarjoja
40 €/hlö
Korsun suunmukainen savulohi kerää makunsa leppäsavussa lämmitellen. Kaveriksi pöytään nostetaan maukkaita salaatteja ja raikkaita makuja! Paikallisen tyrnitarhan mehukkaat marjat piristävät pannacottaa.
Rouskuva fenkoli-vihersalaatti
Pikkelöidyt luomukurkut
Marinoidut kasvikset
Parhaiden paikallisten panzanella
Lämmin peruna-kanttarellisalaatti
Savustettua lohta, perinteinen tilli-kermaviilikastike
Tyrni-valkosuklaa pannacotta
41 €/hlö
(Alle 30 henkilön ryhmille, saatavilla ainoastaan Korsukylässä)
Menukokonaisuuden kanssa palataan alkulähteille ja kypsennetään taas ruoat liekkien lämmössä. Ajatusta Notski-ravintolasta on hauduteltu pitkään ja tässä buffet-mallisena ensimmäinen versio – simppeliä ja suussasulavaa!
Metsäinen marjasalaatti, tervakastike
Piparjuuri-kaalihöyste
Pikkelöidyt vahverot
Yrttien kera paistettua perunaa
Juurespyrettä
Nuotiopannulla paistettua Kyrösjärven kuhaa ja vuolukermaa
Täyteläinen nyhtöhirvi – tai possu (valintanne mukaan) ja savustettua omenaa
Muurinpohjaletut, kuusenkerkkäsiirappia ja vaniljajäätelöä
57 €/hlö
Lounas sesongin raaka-aineista on aina yllätys – aika pitkään myös meille itsellemme. Saatamme saada edellisenä päivänä omenia, mustikoita, kanttarelleja tai vaikkapa paikallista haukea – tämän vuoksi esimerkiksi kokouslounaiden lopullinen sisältö päätetään aina vasta vähän ennen kuin hella laitetaan päälle. Kokonaisuus sisältää kuitenkin aina pari salaattia, pääruoan ja jälkiruoan.
27 €/hlö
Hirvi-/ tai lohikeittoa (keitetty oman keittiön liha- tai kalaliemeen)
Luomukurkkua
Juustosiivuja
Leivät, vaahdotettua voita
Ruokajuomana vesi ja kotikalja
Puolukka-suolakinuskirahkaa
Kahvi/ tee
24 €/hlö (SUPPILOVAHVEROKEITTO + 3 €)
Korsun omaa granolaa (luomukaurahiutaleita, kuivattuja marjoja, siemeniä, hunajaa)
Maustamatonta jogurttia
Lähileipomon sämpylöitä
Luomun kasvikset
Juustosiivut
Rahtipalvin leikkeleet
Keitetyt kananmunat
Kahvi/ tee
Tuoremehua
15 €/ hlö