Murhamysteeri-illallinen 8.11. klo 19.00 sekä 9.11. klo 17.00 

 

Osta liput verkkokaupastamme

“Ei tanssittu häävalssia”

Satumainen rakkaustarina on huipentumassa hulppeaan hääjuhlaan. Menestyvän LifeHeels luonnonlääkintäfirman yrittäjän Pirjo Laajavuoren poika, Mikko, on menossa naimisiin yrityksen nuoren lupauksen Erika Remeksen kanssa. Morsiamen polttareita on juhlittu lähimpien ystävien ja tulevien sukulaisten kesken Korsun metsämäisessä miljöössä. Toisen polttaripäivän aamiaiselle morsian ei kuitenkaan saavu. Hänet löydetään kuolleena Jyllinjoen ranta-alueelta. Mitä tapahtui? Onko kyseessä murha? Kuka halusi päästä eroon Erikasta ja miksi?

 

Illalliskortti 55 €/ hlö

Hinta sisältää illallisbuffetin ja ohjelman. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Saapuessanne paikalle seremoniamestarimme ottaa teidät vastaan ja ohjaa pöytiinne Korsun metsälavalla. Hän myös ohjeistaa teitä lisää illan aikana. Tilaisuus alkaa ilmoitettuun aikaan, joten on tärkeää, että saavutte ajoissa paikalle (vähintään 15-20 minuuttia ennen).

Ilta alkaa mysteerin ensimmäisellä kohtauksella, jossa tutustutaan mm. henkilöhahmoihin eli epäiltyihin. Tämän jälkeen pöytiin jaetaan erilaisia johtolankoja rikoksesta ja ruokalajien välissä nähdään lisää lyhyitä kohtauksia. Illan aikana kukin näyttelijä eli epäilty vierailee kahdesti jokaisessa pöydässä ja häntä on mahdollisuus näin halutessaan kuulustella.

Jälkiruoan jälkeen joukkueet täyttävät vastauslomakkeen, jossa esittävät oman teoriansa: Kuka oli syyllinen? Toimiko hän yksin? Miten hän sen teki ja ennenkaikkea miksi? Illan lopuksi nähdään paljastuskohtaus, jossa mysteeri ratkeaa. Sen jälkeen parhaiten murhan motiivit ja tekoon johtaneet tapahtumat selvittänyt joukkue palkitaan. Illan kesto on noin 3,5 – 4 tuntia.

Tyhjin vatsoin mysteeriä ei tarvitse ratkoa!

Suppilovahverokeitto, rouhesämpylät L

***

Lähimetsän riistasalaatti L

Ruokaisa jyväsalaatti L, GL

Suuren kuusikon sienisalaatti L, GL

Uuniperunoita villiyrttitäytteen kera L, GL

Korsun savulohta, tillipesto L, GL

Punajuurivuoka L, GL

***

Puolukka-suolakinuskitrifle L

Kahvi/tee

Illalliseen kuuluu lähileipomon leivät, vaahdotettu voi sekä vesi ja kotikalja.

Ilmoitattehan erikseen s-postitse ennen tilaisuutta mahdolliset ruokavaliot ja allergiat, jotta voimme tarjota korvaavan vaihtoehdon!